Blote voeten

  

Ik ben vandaag flink chagrijnig en ik kan Finn zijn “enthousiasme” wat minder goed handelen. Na het eten vraag ik aan mijn lief; “zullen we een klein blokje lopen?” 

Dat is goed zegt hij en we stappen in de auto. Halverwege krijg ik in de gaten dat we richting Harlingen rijden. “Gaan we naar het strand” vraag ik verheugd en ik krijg een knipoog. 

Als we uit de auto stappen ruik ik het wad, smells like home denk ik. Finn rent de dijk op en bovenaan staat hij stil, wat een klein strand eigenlijk. Precies groot genoeg voor Mama, lacht mijn lief. Ik lach ook, hij heeft gelijk, verder kom ik niet. 

Finn en ik schoppen onze slippers uit en we lopen door de branding. Finn rent als een malle heen en weer en mijn lief wil er wat van zeggen want hij wordt kletsnat maar ik roep; “laat hem maar.. “ 
Mijn lief lacht weer en zegt: 

“zolang jij maar met je voeten in de Waddenzee staat, dan vind je alles weer goed. Dat had je nodig, even aarden” 

De tranen springen in mijn ogen, het klopt dit had ik echt even nodig en wat ben ik blij dat mijn lief mij zo goed kent!

MR

8 gedachtes over “Blote voeten

  1. You’re so cool! I do not think I’ve truly read a single thing like this before.
    So good to find another person with unique thoughts on this issue.

    Seriously.. thanks for starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with a bit of originality!

    Like

  2. I would like to thank you for the efforts you have put
    in writing this blog. I am hoping to check out the same high-grade content from you in the future as well.
    In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now 😉

    Like

Plaats een reactie