Quote of the friday: Mark Twain

“Dance like nobody is watching”
-Mark Twain-

Nog een half uurtje en dan is het  zover en kan ik eindelijk weer mijn prachtige dochter van het podium af zien spatten! Ik ben niet alleen Papa, Finn, de complete redactie van mefrouw (haar tantes en Oma), de andere Oma, vriendje lief en schoonouders en nog een heleboel onbekenden want de show is voor de tweede maal nagenoeg uitverkocht.

De afgelopen weken staan in het teken van trainen, kostuums, muziek, make-up, trainen, spacen, cleanen en nog meer trainen. 

De zenuwen waren zeker aanwezig maar toen ze vanmorgen beneden kwam was ze “all smiles”, het was fantastisch.

Ik hoop dat het vanavond weer net zo goed gaat. Toitoitoi lieve schat. Ik ben trots op je!

MR 

10 gedachtes over “Quote of the friday: Mark Twain

  1. Ik kom even off topic vertellen dat ik je niet vergeten ben, maar ik moet nu echt al mijn aandacht en concentratie vestigen op mijn ‘verplichte’ traject van de gemeente. Mocht je niet weten waar ik het over heb, dat kun je lezen op mijn blog. Het mag, hoeft niet, maar dan weet je wel waarom ik er even niet ben zoals je gewend bent van mij.

    Het slurpt al mijn energie op en aankomende maandag start ik in het Ouderencentrum en ga ik 8 uur per week erbij werken dus werk ik vanaf volgende week 10 uur en dan nog mijn verplichte huiswerk en gesprekken op het stadhuis wekelijks en een huishouden.
    Ik weet even niet hoe het bloggen gaat verlopen, ik hoop binnenkort mijn nieuwe ritme te hebben gevonden en gewoon weer er te kunnen zijn.

    X
    PS, dank je wel dat jij wel trouw blijft komen en reageren, dat doet echt heel veel goed!

    Geliked door 1 persoon

    • Hoi! Voel je niet verplicht hoor om te reageren. Moet niet maar wel heeeeel erg leuk. Ik las dat je een besluit heb genomen, door nee te zeggen. Heel goed van je, doen wat goed voelt! Mooi om te lezen dat je sinds je het besluit heb genomen gelijk weer ruimte en energie krijgt voor andere dingen. Pas goed op jezelf en succes morgen. Liefs

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie