#Airfryerfans: Avocado met ei

Oeh! Dit leek me al enige tijd zo lekker maar op de één of andere manier nam ik er niet de tijd voor om het te bereiden.

Nu we de Airfryer mogen testen en daarmee de bereidingstijd aanzienlijk is verkort, is dit hét receptje wat ik ga uit proberen! 

Ingrediënten:

– kriel eitje

– avocado

– herbes de Provence 

– peper en zout

Werkwijze:

– verwarm de Airfryer voor op 200 graden

– halveer de avocado en verwijder de pit maak eventueel met een lepeltje het holletje iets groter voor als je een groter ei hebt 

– breek het eitje en giet het in het holletje van de avocado.

– strooi er wat Provençaalse kruiden overheen en plaats het voorzichtig in de Airfryer 

– 7-10 minuten (ligt er aan of je een hard of zacht eitje wilt)

– strooi er naar smaak peper en zout overheen 

Dit is de basis maar je kan er natuurlijk alle kanten mee op! Tomaatje erbij of bacon en natuurlijk geraspte kaas. 

Yummy,

Liefs mefrouw

7 gedachtes over “#Airfryerfans: Avocado met ei

Plaats een reactie