Save it for later: Juni 

Inspiratie komt overal vandaan maar Facebook is altijd een onuitputtelijke bron. Veel van wat ik leuk vind sla ik op om er misschien later nog eens “iets” mee te doen.

Do it now!

Sometimes ‘later’ 

becomes ‘never.

 

Vandaag deel ik (ietsjes later dan normaal omdat de Airfryer actie tussendoor kwam) met jullie mijn 10 favorieten van Juni.

Dit is een trend die ik deze zomer met gemak kan volgen en waar ik geen eens moeite voor hoef te doen. Ooit kwam ik voor de tweede keer bij de dezelfde schoonheidsspecialiste. Toen ik in de stoel lag vertelde ze me “dat ze me niet herkende maar toen ze mijn wenkbrauwen zag wist ze het weer”. Bedankt, geloof ik..

http://www.trendalert.nl/p/26715/bold_brows_d_wenkbrauwtrend_van_dit_seizoen?utm_source=MNY&utm_medium=Facebook&utm_campaign=TrendAlert#BWWlu6qQw0pxA44B.97

Een vriendinnetje deelde deze op facebook, ik moest er hard om lachen vandaar dat hij bij mijn favoriete top 10 terecht is gekomen.
http://www.famme.nl/deze-kindertekeningen-wil-je-echt-niet-op-de-koelkast-hangen/

Als oud Vlielander vulde mijn tijdlijn zich met dit filmpje van “held” Dirk Bruin. Zelfs de NOS pakte het verhaal op. Wat hem voor mij een held maakt is o.a. zijn strijd tegen het oplaten of uitdelen van ballonnen bij feestelijkheden. Als je zijn account volgt laat hij je vaak de gevolgen voor de natuur zien van die ogenschijnlijke vrolijke ballonnen.

http://nos.nl/artikel/2108122-schooluitje-op-vlieland-eindigt-met-redding-verstrikte-zeehond.html

Pass it on, staat er boven dit filmpje. Bij deze ❤️

Wauw!! 
http://ongelooflijk.co/de-80-jarige-vroeg-haar-kleinkind-om-wat-make-up-fotos-van-het-resultaat-gaan-nu-de-hele-wereld-over/

Ik juig het juist helemaal toe flexibele werktijden! Alleen soms zijn de voordelen gelijk je nadelen dus begrijp ik de gedachte voor een verbod wel. Maar hé, zijn we er niet zelf bij? Wat vinden jullie?? 

Nog een gevoelige…in dit geval ben ik helemaal voor en ik hoop dat de gedeeltelijke wetwijziging erdoor komt. 

http://www.nu.nl/binnenland/4262727/vrouw-brengt-eerst-baby-vondelingenkamer-in-nederland.html

Ik dacht dat katten niet van water hielden. Wat een geweldige energie tussen deze twee! 

With love ❤️

Ik denk niet dat ik het ooit ga gebruiken maar wel leuk om te weten hoe je het zelf kan maken.

Do it now!

Sometimes ‘later’ 

becomes ‘never.

MR

2 gedachtes over “Save it for later: Juni 

Plaats een reactie