Kerst bij ijsjes-oma

Kerst en tradities gaan hand in hand, zo ook bij ons. Sinds ik mijn lief ken vieren wij, 1e kerstdag bij zijn lieve ouders samen met mijn schoonzusje. Inmiddels is de familie aardig uitgebreid met een schare kleinkinderen en in dit geval geldt zeker, “the more the merrier”.

Dit jaar zou het bijna anders verlopen en niet alleen omdat ik afgelopen maandag geopereerd ben aan mijn rug maar met mij gaat het bovenverwachting goed! De operatie is zonder problemen verlopen en alhoewel de neurostimulator nog niet op alle plekken goed stimuleert, bestrijkt hij wel het grootste gebied. Ik mag minimaal zes weken niks doen omdat de lead nog moet vastgroeien maar daarna kan ik voorzichtig “de draad” weer oppakken en verder gaan met revalideren.

Ik voel me goed, operatiepijn valt mee en de lichamelijke terugslag die ik verwachtte lijkt gelukkig ook mee te vallen. Daarom durf ik het aan om de traditie in ere te houden. Per slot van rekening kan ik ook daar op de bank liggen en we hadden toch al besloten om het dit jaar te verplaatsen naar een lunch omdat dan de energie van iedereen het beste is. 

Het belooft een memorabele editie te worden, 

Ijsjes oma we komen er aan, en traditioneel te laat!

Hoe vieren jullie de kerstdagen?

Fijne kerst liefs MR 

6 gedachtes over “Kerst bij ijsjes-oma

Plaats een reactie