contact

Voor lezers,

Wat een eer dat je onze lifeblog leest! Heb je vragen, een suggestie of iets anders te delen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Voor bedrijven

Onze lifeblog groeit dagelijks! De doelgroep bestaat uit vrouwen die midden de kracht van hun leven staan. Onze blog is een goede plek voor exposure.

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen? Vraag dan een advertorial aan op onze blog. Een advertorial is een post op een blogsite (tevens gebruiken we ook onze socialmedia kanalen) waarin uw product, dienst, evenement, winactie of misschien een grotere campagne uitgelicht wordt. In de blog zal gelinked worden naar uw website. We schrijven alleen advertorials die in de lijn liggen van onze blog. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in een samenwerking met ons via onze blog? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Papieren post en/of producten kunt u opsturen naar:
mefrouw
Haven 33
9084 BX Goutum

Opgestuurde producten die we leuk vinden en duidelijk te linken zijn aan onze blog nemen we dan eventueel mee in één van onze blogs of delen we op onze social media.

Aan de inhoud van http://www.mefrouw.nl kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Teksten van blogs alsmede beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

© 2015 alle rechten voorbehouden

NB Het is niet de bedoeling om ons ongevraagd toe te voegen aan een mailinglijsten.

Advertentie