Lijstjes

  

Ik en mijn lijstjes….. Ik maak altijd lijstjes. Een to do lijstje voor thuis, eentje voor mijn werk, een lijstje voor de boeken die ik nog wil lezen en de films die ik nog wil zien, een Bucket list, een to do lijst voor de zomer. Het voordeel van lijstjes is dat ik geen dingen kan vergeten, en dat ik kan afstrepen. Een heeeerlijk gevoel dat afstrepen. Soms zet ik zelfs al iets op mijn lijst wat al af is, alleen maar zodat ik het weer kan doorstrepen. Misschien een beetje koekoek, maar iedere gek z’n gebrek denk in dan maar. 

Nadeel van mijn lijstjes. Ze zijn nooit af. Er komt altijd wat bij en ik raak ze kwijt. Zo heb ik namelijk geen idee waar mijn Bucket list is……. Dan maar gewoon een nieuwe maken. Maar dan zet ik er wel alles op wat wat ik al heb gedaan.
ER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s