Creatively organized

  

Deze week staat in het teken van opruimen. Ik ben nu niet bepaald een type dat ik als erg netjes kan bestempelen. Houd ik van een opgeruimd huis? Ja, dat zeker. Ik geniet wanneer mijn aanrecht leeg is, wanneer het bed is opgemaakt, wanneer al het speelgoed van Olivia netjes in de bakken zit, wanneer de tafel netjes is. Maar op de een of andere manier blijft mijn kledingkast nooit netjes, of creëer ik toch weer een mooi stapeltje op de tafel. Vroeger als ik bij mijn tante ging logeren, dan was mijn slaapkamer super netjes als ik aan kwam. Ik wist het dan te presteren om er binnen 5 minuten een rommel van te maken. Totale chaos, alsof er een explosie had plaatsgevonden. Gelukkig kon ik de slaapkamer afsluiten met een deur en hoop ik dat ik mijn tante niet tot last was met mijn rommel. 

Maar goed, nu ben ik dan zogenaamd volwassen en ik ben moeder enzo, dus dan heb je een georganiseerd huis en is het altijd netjes. Je huis veranderd dan als vanzelf in een VT WONEN huis, waar het nooit een rommel is, waar je rustig een tijdschrift kan lezen aan je mooie, opgeruimde, steigerhouten tafel.  Waar er nooit afwas in de gootsteen staat, waar je geen snoeren ziet van je mooie mint groene KitchenAid. Die witte KitchenAid kan namelijk echt niet meer, dus mint groen it is. Dit is niet geheel waar. Ik heb dat georganiseerde huis niet cadeau gekregen toen ik moeder werd, en de skills mis ik 6 van de tien keer ook. Maaaaar, there is a silver lining. Het gaat steeds beter. Ik bouw steeds meer een routine op. En wonder boven wonder mijn liefste lief ook! Routine is belangrijk heb ik in de gaten, maar goed soms wil ik echt die afwas laten staan, zodat ik lekker kan dansen met Olivia. Dan maar geen afwas doen, maar even snel de borden netjes in de gootsteen knallen, de muziek hard aan en lekker dansen. 

Ik leg me er maar bij neer; ik heb misschien geen VT WONEN HUIS, maar er wordt wel gedanst op hele harde muziek! 

ER

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s