Music for the soul: Justin Timberlake

Een van mijn grootste guilty pleasuers aller tijden: Justin Timberlake. Al sinds jaar en dag ben ik fan van deze man. Wat het precies is kan ik niet vertellen. Muzikaal is hij helemaal te gek; zowel qua tekst als zijn muziek.  Zijn stem vind ik dan weer ietsje minder, maar als #1 fan zal ik dat natuurlijk nooit hardop zeggen en mocht iemand mijn gedachten kunnen lezen en mij hiermee confronteren dan zal ik altijd in alle toonaarden ontkennen. Een toonladder zal er niets bij zijn.

Mister Justin Timberlake bewijst ook vaak erg grappig te zijn. Hij lijkt zichzelf niet al te serieus te nemen and that works for me. Samen met Jimmy Fellon laat hij zich ook vaak van z’n beste kant zien. In hun vrije tijd stelen ze ook de Show. Ik ben twee keer bij een concert geweest van deze entertainer en de man kan dansen! En als een man kan dansen, dan ben ik verkocht. 

Wat ik echter uitermate teleurstellend vind, is dat wanneer ik justin type in de zoekbalk van YouTube, Google, of spotify, ik niet niet mijn geliefde JT bovenaan te zien krijg. Nee, Justin Bieber staat bovenaan. Eerlijk is eerlijk, sinds kort durf ik soms toe te geven dat ik een beginnende Belieber ben, maar Justin Bieber zal nooit en te nimmer boven Justin Timberlake komen te staan. Dat beloof ik bij deze plechtig.

Yesterday is history
Tomorrow’s a mistery

– JT

31 januari is de man jarig en dat viert mefrouw! 

ER

Advertentie

5 gedachtes over “Music for the soul: Justin Timberlake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s