Het foute uur

Ik zit in de auto. Het is zaterdagochtend en ik ben onderweg. Een van mijn beste vriendinnetjes gaat vandaag trouwjurken passen. Ik bof, want ik mag daar bij zijn. Ik ben onderweg, muziekje aan, meezingen en ik ben goed gehumeurd! Mijn keuze qua radiozender? Q-Music en ik heb geluk, want het is negen uur! Dat houdt in het foute uur.

Elke keer tijdens het foute uur verbaas ik me welke nummers er in staan…. Heb ik dan zo’n slechte muzieksmaak? Of is de naam van het programma eigenlijk verkeerd en draaien ze gewoon muziek wat ondertussen oud is en niet de de iTunes top 30 mag staan. Dan is het Foute Uur gewoon een excuus om al deze ‘foute’ nummers draaien? Wat maakt het ook uit? Ik ben blij. Ik hoor allemaal nummers van ‘vroeger’. Ik zing ongegeneerd mee en ondertussen probeer ik geen ongelukken te veroorzaken.

I love it, when I still remember every single word

Voor vanavond ben ik geinspireerd door het Foute uur.

ER

N.b. De tracks van vanavond zijn favorieten van vroeger. Sommige van heel ‘vroeger’. Ze zijn fout, maar ik kan de liedjes nog steeds meezingen. XD

Advertenties

7 gedachtes over “Het foute uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s