Music for the soul: Rihanna

Vandaag viert Rihanna haar verjaardag! Voor mij de reden om vanavond een nummer van haar te kiezen. Deze dame is, zoals men noemt, een echte entertainer. Ze is een hitmachine. Voor mij was het dan ook lastig om een hit van haar te kiezen.

Een aantal jaar geleden hebben mijn zus en ik Qyra meegenomen naar haar eerste grote concert. Het leek ons, voor haar bijzonder om dit te beleven met twee van haar tantes, en het leek onszelf ook heel gaaf om dit met ons lieve nichtje te doen. Dan komt het moment dat je moet beslissen naar welke artiest je dan gaat. We wilden dat het een grote artiest zou zijn, het moest groots en een en al spektakel zijn. We kwamen uit op Rihanna. Leuk voor haar en voor ons. 

Op naar Amsterdam met z’n drieën in mijn kleine Suzuki alto. De rit verliep volgens plan. Van te voren had ik niet ingecalculeerd dat we op de Dam terecht zouden komen met de auto, maar ach op deze manier zagen we ook nog iets van Amsterdam. Het voorprogramma werd verzorgd door Calvin Harris. De voetjes gingen direct van de vloer. Zoals het een echte grote artiest betaamt heeft Rihanna ons fiks laten wachten, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken; plezier hadden we toch wel. Na lang wachten was daar het moment: alle lichten uit en we werden meegesleept in de grote show van Rihanna. Het was een feest! We hebben gezongen, gedanst, gelachen en onze ogen uitgekeken. Qyra vond het geweldig en genoot van elk moment. Foka en ik keken elkaar aan en we glimlachten naar elkaar. We waren intens gelukkig met ons kleine nichtje. Achteraf gezien weet ik niet voor wie het een groter cadeau was; voor Qyra of voor onszelf.

ER

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s