Mooie woorden: Petrichor

  

De zomertijd is in gegaan. Nadat ik over de jetlag van het gemiste uurtje heen ben. Bekruipt me een heerlijk gevoel van voorjaar. De voorzichtige voorjaarszon waarvan de stralen weldadig op mijn gezicht voelen. Steeds meer bloemen die vallen te ontdekken. Vogels die keihard fluiten in dat extra uurtje licht. Maar ook de (voorjaars) buitjes met die specifieke geur. Daar bestaat dus een mooi woord voor! Petrichor.

De aardse geur na een regenbui.

Love spring,

MR

Advertentie

8 gedachtes over “Mooie woorden: Petrichor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s