Kung Fu moment

Ik zit even uit te rusten tussen het schoonmaken door en ik drink een kopje thee voor de televisie. Dr. Phil heeft Oprah te gast dus ze hebben mijn aandacht. Ik kan er niks aan doen….I love Oprah! 

Ook vandaag heeft ze weer een ogenschijnlijk koetjes en kalfjes verhaal over dat ze een Kung Fu moment had nadat één van haar honden had overgegeven in haar slaapkamer. Ze stond voor een keuze. Chaos de overhand laten nemen of haar zeven honden rustig uit de kamer verwijderen en doen wat ze met plezier doet, namelijk vlekken verwijderen. Ze koos voor de laatste optie en daarbij kreeg ze  haar Kung Fu moment.

“Wanneer je volledig bezig bent met wat je aan het doen bent dan wordt het vanzelf meditatie.”

– Oprah Winfrey-

Ik ben weer op krachten en ga verder met het stofzuigen. De mat moet uitgezogen worden en dat is altijd even een dingetje. Ik ga op de grond zitten en begin. Na een tijdje krijg ik mijn “Oprah moment”. Ik was even in een soort van trans omdat mijn schoonmaakklusje mijn volledige aandacht had. Pas als ik tevreden ben stop ik en elke keer als ik over de mat loop word ik blij. 

Oprah heeft wederom gelijk, het maakt niet uit wat je doet zolang je het met aandacht doet. I love Oprah!

MR 

Advertentie

14 gedachtes over “Kung Fu moment

  1. Hey heb ik die nu net gemist, hahaha wat jammer! Oprah, waar Dr Phil ooit is gestart zelf, nou ja goed, wie weet komt er nog ene herhaling al kijk ik niet elke dag, of zie ik meestal een staartje zo vlak voor het nieuws komt.

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s