Unbelievable 


Bepaalde mensen in mijn leven zijn een gegeven; mijn moeder, mijn ‘Harry’, mijn broer, mijn zussen, mijn nichtje, m’n neefje, mijn dochter, mijn liefde, de rest van mijn familie, mijn vrienden. Ze zijn een stabiele factor in mijn leven. Ze betekenen veel voor mij, ze geven me advies, ze lachen met mij, ze hebben brede schouders waar ik op mag uithuilen, ik mag tegen ze klagen. Gelukkig voor hen hebben ze ook een gladde rug en laten ze al mijn issues zo weer van zich afglijden. Ze staan me niet alleen bij met raad en daad, maar ze inspireren me eindeloos.
Deze mensen zijn er altijd en op hen kan ik bouwen, maar sommige mensen behoren niet tot mijn vaste ‘gang’, ‘crew’, ‘achterban’, ‘entourage’, maar hebben mijn leven toch op een bepaalde manier beïnvloed. Deze mensen kom je tegen en zijn er. Je hebt een bepaalde klik met deze mensen, misschien zelfs wel een bepaalde chemie. Het zijn hun daden, hun woorden, hun blikken, hun grapjes die je beïnvloeden, helpen of inspireren. 

“It’s unbelievable how you can affect someone else so deeply and never know”.


-Unknown

Familie, grote liefde, vreemden, vrienden, mensen, soms blijven ze, heel lang in m’n leven, maar soms is het maar heel kort; een paar weken, een jaar of zelfs maar een gesprek of een blik en dat is misschien genoeg.

“Maar Eveline, je kunt toch gewoon boeken en gaan”.

ER

Advertentie

7 gedachtes over “Unbelievable 

  1. Mooi.
    Ik geloof er echt in dat iedere ontmoeting met wie dan ook in je leven, (een docent, een collega, een vreemde waarmee je een praatje aanknoopt, je buren), lang of kort, fijn of naar een diepere betekenis heeft.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s