Quote of the Friday: uhm….?

“Voor wie niet weet waar hij naartoe wil, zijn alle wegen goed.”
-Chinees gezegde-

Doe jij de quote vanavond Fook? Natuurlijk, geen probleem.
Geen probleem? Ik ben alweer anderhalf uur doelloos over het web aan t surfen, maar het is t steeds net niet. Een quote van een jarige? of toch iets over de warmte….. Pfff ik weet het niet.

Ondertussen heb ik de tv aanstaan en t gaat over de 100ste Nijmeegse vierdaagse.
Dat staat nog altijd op mijn Bucket List, ooit één keer aan de Vierdaagse deelnemen, wat een feest moet dat zijn, maar ook afzien zeg. Echt respect voor alle deelnemers die met dit warme weer hebben gelopen! Daarvoor maak ik een diepe buiging!

Goed weekend allemaal!

FR

Advertentie

3 gedachtes over “Quote of the Friday: uhm….?

  1. Ik ook, hier heeft de tv sinds ik op ben aan gestaan, maar ik moest er even uit, achteraf voor niets, verhaal vind je op mijn blog nu waarom het voor niets was.

    maar als ik ooit ga, dan kies ik voor de strandzesdaagse, die lijkt mij veel gaver en leuker, minder km’s per dag, maar wel langs de vloedlijn, ik bedoel, hoe warm ook, je kunt direct even splashen, hahahaha Jammer dat die minder bekend is, en ook deze jaarlijkse wandeltocht is al sinds 1959 elk jaar aan de gang…

    http://www.strand6daagse.nl/index.html

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s