Bucketlist 

“Ik heb het gedaan! Ik heb echt mijn droom waargemaakt”. Ik heb echt mijn droom waargemaakt. Het was gaaf leuk en bijzonder om te doen. Mijn reis naar Vietnam was een bucketlist item. En geloof me wanneer ik zeg dat deze reis op nummer een stond. 

De term bucketlist heeft waarschijnlijk meer bekendheid vergaard door de gelijknamige film die uitgekomen is in 2007. Het is een lijst waar allerlei zaken op staan die je nog wilt realiseren voordat je zal komen te overlijden. Voor sommige mensen klinkt het misschien wat zwaar op de hand, maar dit is het voor mij allerminst. Mijn bucketlist zorgt ervoor dat ik mijn dromen waar maak, maar het helpt me ook realiseren wat ik belangrijk vind in mijn leven. Sommige dromen op mijn lijst zijn maar heel klein en anderen zijn van iets groter formaat. Maar het formaat van droom zegt niets over hoe belangrijk deze is.

Een nieuwe droom is terechtgekomen op mijn bucketlist en deze staat wel echt heel erg hoog. Salsadansen samen met mijn liefde. Ik zal eens uitzoeken waar we een privelesje kunnen nemen. Ik zie ons al gaan: een warm land, mooie klanken van een band, en samen dansen.
ER

Advertentie

4 gedachtes over “Bucketlist 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s