Throwback Tuesday: Barcelona 


Lissabon staat op de planning. Ik kijk er naar uit, maar het brengt me ook terug naar een jaar geleden. Vorig jaar kon ik een item van m’n bucketlist afstrepen; Barcelona.

Wat was Barcelona een heerlijke reis. Mooie stad, goed gezelschap, geweldig weer en nieuwe inzichten voor mezelf. Wandelen door de minder bekende buurten, mooi eten, fijne wijn, high lights als de Sagrada, talks and lachen. Ik heb van elk moment in Barcelona genoten. 

Lissabon een nieuw avontuur: ik kan niet wachten!

ER

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s