Swallow the frog!

https://m.youtube.com/watch?v=0W7GB5Fh2XM

“Swallow the frog, Eveline!”, ik hoor de zin in mijn hoofd rondspoken. 

Sommige taken blijf ik maar voor me uitschuiven. De administratie, de afwas, die berg was, de keuze voor welk bed te kopen voor Olivia,  eten koken…. Sommige taken verdienen gewoon mijn beste staaltje uitstelgedrag. De afwas moet gebeuren? Nee, ik moet toch echt eerst naar de wc. De afwas moet gebeuren? Nee, ik moet eerst boodschappen doen. En dan kom ik thuis. Wat denk je? Die K afwas staat er gewoon nog steeds. 

Ik kijk naar de afwas…. “Swallow the frog”, schiet het door mijn hoofd”. 

ER

Advertentie

3 gedachtes over “Swallow the frog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s