Chagrijnig 


Ik heb een heerlijke dag werken achter de rug. Deze tijd, zo in december, is het een van de leukste maanden in het onderwijs. En zeker bij de kleuters. Er worden pietenhuizen gemaakt in het atelier, pepernoten gebakken, cadeautjes ingepakt, stoomboten gebouwd en veel gezongen. We hebben het naar onze zin, ondanks dat we moe zijn. 

Na m’n werk kom ik thuis en ik weet niet wat er hand de hand is, maar ergens onderweg naar huis word ik enorm chagrijnig. Ik ben moe en chagrijnig. Het ligt aan mij en aan niemand anders. Dat weet ik,  rationeel gezien, maar niemand doet het goed en niemand kan me uit m’n chagrijnigheid halen. Ik ben gewoon heel erg moe. Gelukkig ben ik door de jaren heen wijzer geworden en schop ik in zo’n bui geen herrie. En dan mag ik ook nog naar yoga………….

“You are one yoga class away from a good mood”.

– unknown 

Dus hup; m’n mat onder de arm en op de fiets.

ER

Advertentie

5 gedachtes over “Chagrijnig 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s