Music for the soul: George Michael

Vandaag een klein eerbetoon aan George Michael. Dertien weken na zijn overlijden op eerste Kerstdag is hij deze week dan eindelijk begraven.

Ik was geen groot fan maar tijdens het uitzoeken van een geschikt liedje besef ik me dat ik veel van zijn nummers woordelijk mee kan zingen. Brings back memories. Toen ik hem in deze clip weer zag met de scheuren in zijn spijkerbroek en die bleekvlekken. Zag ik mezelf weer voor me, als pubermeisje in de weer met flessen chloor. Sorry Mam!

Fijne avond,

Liefs MR

Advertentie

3 gedachtes over “Music for the soul: George Michael

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s