What do I make?

Er is iets op gang gebracht onder de leerkrachten in het primair onderwijs. Terecht? Hier zijn de meningen over verdeeld. Leerkrachten verdienen te weinig. Ze verdienen minder dan leerkrachten in het voortgezet onderwijs en ze verdienen ook minder dan de fulltime medewerker bij de Albert Heijn. 

Is mijn werk dan minder belangrijk, dan het werk bij de AH? Werk ik minder hard dan de leerkracht in het voortgezet onderwijs? Is het feit dat ik uit liefde voor kinderen dit werk ben gaan doen, gelijk ook maar de reden dat ik minder geld maandelijks op mijn bankrekening gestort krijg? Krijg ik minder salaris, omdat ik van mijn werk houd? 

And Yes, the most important thing about my job is: what I make. Laat daar geen enkel twijfel over bestaan.

ER

Advertentie

2 gedachtes over “What do I make?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s