Hands up!


Als oppas oma wordt je ego natuurlijk gestreeld als mensen roepen dat het meisje wat je bij je hebt, zo mooi en zo lief is. En eigenlijk kun je daar zelf alleen maar om glimlachen en dat bevestigen. Maar niet altijd. Want wat gebeurt er met je hart, als je datzelfde kind iets moet verbieden? Dan breekt het. 
“Oma, je bent niet zo aardig tegen mij” zei ze laatst en ik moest mijn best doen, om niet hardop te lachen. Gelukkig kon ze dat zelf ook en werd het toch nog gezellig.
Mijn kleinzoon weet ook dat hij bij mij wel een potje kan breken. Zijn moeder is niet zo van de schietspelletjes, maar bij mij thuis slingerde vroeger nog weleens een speelgoedpistool of -geweer rond van mijn zoon. Finn was drie en vond niets leuker, dan mij daar mee te achtervolgen.
“Mouwen hoog, oma!” riep hij dreigend en houd je dan maar eens goed! 
Groet SH

Advertentie

4 gedachtes over “Hands up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s