Motivation monday: a little reminder


Soms, als mijn weekend te gezellig is geweest, als ik ongesteld moet worden, of gewoon whatever my excuse was, dan heb ik teveel gegeten. 

“Exercise is a celebration of what your body can do. Not a punishment for what you ate”.

En dan denk ik standaard: dan moet ik nu keihard gaan sporten. Voor mij  niet altijd de juiste motivatie om lekker te trainen. 

Afgelopen weekend was het zover. Teveel gezelligheid en ik moet ongesteld worden. Wat een feest.  En dan is bovenstaande reminder zeer welkom. Resultaat? Een lekkere workout thuis. Bestaande uit een fikse wandeling met roos, touwtjespringen en yoga met Olivia. Gewoon relaxt, niet geforceerd en keihard lachen, omdat de zonnegroet een uitdaging is met een driejarige op je rug. 

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Motivation monday: a little reminder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s