Quote of the friday: SATC


“I’m fucked”…… wanneer vriendinnen dit naar elkaar sturen, dan betreft het altijd een man…. Misschien betreft het wel meerdere mannen; and then you’re totally fucked….Vandaag kreeg ik dit bericht van een vriendin. De enige logische reactie? Een telefoongesprek. 

Bijna alle vrouwen willen maar een en hetzelfde ding: een man die haar gelukkig maakt. “Het is tijd om eerst goed voor jezelf te zorgen. Zorg ervoor dat je gelukkig wordt”, zijn mijn woorden aan haar. 

ER

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s