Mijter

Vandaag meerde de “echte” Pakjesboot 12 aan in Leeuwarden en wij mochten een kijkje nemen aan boord.

We werden door de bakpieten ontvangen in de kombuis, waar de pepernoten worden gebakken en deze mochten we gelukkig ook even proeven. De kinderen gingen testpiet helpen om het speelgoed uit te testen, super belangrijk natuurlijk. In de pakjeskamer leerden we hoe je nou eigenlijk een goed Sinterklaaskadootje inpakt. Want wist jij dat je dat met mijtertjes doet? Ik niet! Maar nu zal ik dat nooit meer vergeten.

Ook mochten we bij Sinterklaas in zijn werkkamer kijken waar zijn grote boek lag en waar hij de kinderen vanzelfsprekend naar hun verlanglijstjes vroeg. De meesten hadden die allang klaar maar sommige, twijfelden nog een beetje.

Hebben jullie al je wensen ingeleverd bij de Sint? Nee, dan hier misschien een leuk lijstje om inspiratie op te doen. Allemaal duurzame kadootjes onder de €10,- deze zijn (ofcourse) te vinden in mefrouwsecoshop:

1.) Whiteboard schrift van correctbook

2.) Wereldlicht van dipam

3.) RVS rietjes van onyx

4.) Nietloze nietmachine panda of groen van ecosavers

5.) Granny string bag van boweevil

Oja en vergeten jullie niet, dat als je iets besteld uit de nieuwe categorie Sons & Daughters met de kortingscode: VERLANGLIJSTJE je tot 5 december 2017 geen verzendkosten in Nederland betaald.

Heerlijk avondje,

MR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s