Rennen, vliegen en draven

De afgelopen weken is het voor mijn gevoel alleen maar rennen, vliegen, draven geweest. Ik kon niet tot rust komen. Ik vroeg enorm veel van mezelf.

Nu is het vakantie en ik merk aan alles dat ik tot rust kom. Ik krijg weer ruimte voor de dingen waar ik juist zoveel plezier uithaal: sport, m’n vrienden, muziek luisteren, schrijven, familie en mezelf. En het aller belangrijkste ik heb veel veel leuke dingen gedaan met Olivia.

De dagen tikken weg en straks mag ik weer aan het werk. Hoe blijf ik straks in alle hectiek dichtbij mezelf. Hoe zorg ik ervoor dat ik mezelf niet weer verlies? Ik ga in elk geval een dag minder werken. Zo hoop ik balans te kunnen creëeren tussen alles waar ik zo blij mee ben. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik weer stevig zal staan. Ik heb gekozen voor mezelf en daarmee zeg ik ja tegen mijn omgeving.

ER

Advertentie

4 gedachtes over “Rennen, vliegen en draven

  1. Het is ook niet gemakkelijk om dat vakantiegevoel vast te houden eenmaal je weer in de hectiek zit van werk. Ik heb hetzelfde. Woon in de randstad en dan is het helemaal lastig om relaxt te blijven en dat gevoel te houden van het zal mijn tijd wel duren. Voor je het weet loop je weer te rennen en te draven. Jammer genoeg. Je doet er weinig aan denk ik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s