Music for the soul: Bird set free

Vorige week waren we nog zo aan het rommelen met ons ritme maar de afgelopen week zijn we “on a roll”. Alle blogs stonden zelfs in planning! Nou is dat echt een unicum voor de redactie van mefrouw kan ik je vertellen.

Zoals Eveline altijd zegt: “ik schrijf het best onder druk”. En dat is waar, op die manier heeft ze al vele pareltjes geschreven.

Maar ja mijn lieve zus is aan het genieten van een wel verdiende vakantie en nu bewaken mijn moeder en ik het fort. Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen, we hebben toppers van guestbloggers en voor een fijn muziekje kan ik altijd de hulp van Qyra inschakelen.

Geniet van je avond,

MR

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s