Save it for later

Inspiratie komt overal vandaan maar Facebook is altijd een onuitputtelijke bron. Veel van wat ik leuk vind sla ik op om er misschien later nog eens “iets” mee te doen. Vandaag deel ik met jullie mijn 11 favoriete van de afgelopen maand. 

1.) In de vele survival-programma’s tegenwoordig op de televisie blijkt het maken van vuur en een slaapplaats toch wel een dingetje. Nou deze man heeft nergens last van en is volgens mij toch wel de master in survival.

 https://www.facebook.com/HeneralKupal.Official/videos/217520725249688/

2.) Een filmpje over voedselverspilling. Het gaat niet alleen om de aardbei die je weggooit, nee je verspilt ook water, brandstof,arbeid,geld en liefde.

3.) Sommige app’s zijn zo leuk! Zo ook deze, ik had het graag gedaan met mijn kinderen vanaf hun geboorte maar helaas zover waren we toen nog niet.

4.) Deze foto was voor mij echt shocking! Ik ben een grote liefhebber van ontbijtkoek en eigenlijk was ik ook in de veronderstelling dat dit een redelijk gezond tussendoortje was maar door deze foto ben ik even met mijn neus op de feiten gedrukt.

5.) Celeste Barber, als je haar nog niet volgt op social media moet je dit zeker doen. Ik moet elke keer weer hardop lachen als ik één van haar foto’s zie waarin ze een celeb-foto recreëert.

I Can’t Stop Laughing At This Woman’s Recreations Of Celebrity Instagram Photos

6.) Zo ontroerend verhaal van een vrouw met het hart op de juiste plaats.

https://www.fabmama.nl/fabulous-mamas/mama-nieuws/draagmoeder-houdt-baby-met-down-zelf

7.) Postvannummer48! Super kaartjes om een vrouw met borstkanker een hart onder de riem te kunnen steken. 

https://vrouw.nl/verhalen_achter_het_nieuws/31528/ex_kankerpatient_claudia_ontwerpt_taboedoorbrekende_kaarten

8.) Goed artikel van MoodKids over bedplassen met inzichten die mij nog onbekend waren.

Alle feiten en fabels over bedplassen op een rijtje

9.) Dit boek voeg ik graag toe aan mijn kookboeken verzameling dus voor nu heb ik het toegevoegd aan mijn wensenlijstje. 

10.) Ik kwam bij Qyra nooit echt veel verder dan een staart en een balletknot. Als haar tantes dan langs waren geweest had ze de meeste prachtige kapsels maar deze was me misschien wel gelukt? 

11.) Puddingbroodjes, bij het zien van deze sinner van chickeslovefood komen er bij mij herinneringen boven waarvan het water in mijn mond loopt. Ik geloof dat ik hiermee een keertje ga smokkelen. 

http://chickslovefood.com/sinner-sunday-puddingbroodjes/

Do it now!

Sometimes ‘later’ 

becomes ‘never.

MR

Advertentie

14 gedachtes over “Save it for later

  1. >> Deze foto was voor mij echt shocking! Ik ben een grote liefhebber van ontbijtkoek en eigenlijk was ik ook in de veronderstelling dat dit een redelijk gezond tussendoortje was maar door deze foto ben ik even met mijn neus op de feiten gedrukt.

    Wat ik schokkend vond om te weten, is dat er in appelsap evenveel suiker zit als in cola…

    Geliked door 1 persoon

  2. Laat ik nou met links schrijven en tekenen 🙂
    Wat mij schokte, dat Xylitol – gebruikt in o.a. kauwgum – ook in de laatste nieuwe versie van ontbijtkoek wordt gebruikt en dat Xylitol dodelijk giftig blijkt te zijn voor honden. Nou eet ik sowieso geen ontbijtkoek meer, maar hoe vaak zie je niet kauwgum op straat liggen. Met een jonge hond die alles op straat wilt opeten…grrrrrrrrrrrrr

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s