Two minutes

Mijn huis en ik hebben een relatie met elkaar die op z’n minst gezegd bijzonder is. Ik heb een bepaalde verwachting van mijn huis; namelijk dat deze ten alle tijden opgeruimd is. Mijn huis maakt dit niet waar. Vervolgens ben ik teleurgesteld en baal ik van mijn huis.

Maar is de verwachting realistisch? Iemand vertelde mij dat ik beter kan leven zonder verwachtingen, maar als ik de verwachting loslaat, dan is mijn huis niet automatisch netjes. 

Dus wat kan ik doen, om onze relatie te verbeteren? Ik pas sinds een week de twee minuten regel toe. Als een klus twee minuten van mijn aandacht kost dan doe ik het direct. Even iets afwassen? Kost het maar twee minuten of minder? Gelijk doen. Ik merk dat ik ook veel was kan opvouwen in twee minuten. 

Twee minuten mijn volledige aandacht en nu al, binnen een week zie ik een verschil aan mijn huis. Mijn huis straalt weer!

Welke relatie kun jij verbeteren met twee minuten van jouw volledige aandacht? 

ER

Advertentie

4 gedachtes over “Two minutes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s