Geen discussie

  
“Zo heb jij alweer vakantie?”, “Goh, twee weken vakantie?”, “Jij hebt ook altijd vakantie”, dit is zomaar een greep van de reacties van mensen als ze bemerken dat ik vakantie heb. Ja, ik ben een juf, en ja ik heb vakantie. Mensen vinden het heel fijn om met mij te bespreken dat ik veel vakantie heb en zij niet. Tegenwoordig geef ik heel duidelijk aan dat ik geen zin heb om dit te gaan bespreken. Vaak proberen ze het dan toch nog even, maar ik wil het niet. 

Dus, ja ik heb vakantie! Wat heerlijk! Ik keek er enorm naar uit en ik ben volop aan het genieten. 

“Vakantie, wat ben je mooi!”

– unknown

Mijn lijstje van dingen die ik in de vakantie doe: 

1. Stoepkrijten met Olivia

2. Een bezoekje aan de kinderboerderij 

3. Terrasje pakken

4. Dansen bij een concert van Douwe Bob

5. Uiteten met vriendinnen in Haarlem

6. Sporten

7. Opruimen 

8. Boekje lezen

9. Yoga op mijn nieuwe mat

10. Misschien een paar daagjes naar Vlieland

Quality time staat voorop. Quality time met Olivia, mijn lief, mijn familie, mijn vrienden en met mezelf. 

ER

Advertentie

29 gedachtes over “Geen discussie

 1. Ik denk dat diezelfde mensen niet snappen wat voor soort baan jij hebt, wat er allemaal bij komt kijken, maar we gaan het er niet over hebben! hahaha Ik weet het wel, dus geniet van je vakantie, en voor geen goud zou ik met jou willen ruilen qua baan, ook niet omdat er ‘zoveel vakantie’ bij komt kijken πŸ˜›

  Geniet dus, laad je op en de zon staat, fijne vakantie!

  X

  Geliked door 2 people

 2. Ik heb ook 2 weken vakantie 😊😊😊 eigenlijk nog ziektewet.. ivm mijn rug operatie. Maar omdat het meivakantie is voelt het beter…
  Mensen begrijpen niet dat je eigenlijk gewoon vakantie viert van gewerkte overuren volgens de normjaartaak. En ik moet zeggen. Geniet er elk jaar volop van !

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk lijstje! Ik heb altijd een enorm respect gehad voor leerkrachten! Jullie hebben de zware taak om onze kinderen zoveel te leren!Prachtig hoe die juffen en meesters dat doen dus laat ze maar genieten van hun verdiende vakantie

  Geliked door 2 people

 4. Ik werk ook in het onderwijs, pffff… die opmerking… het is me al te zeer bekend…
  Aan al wie jaloers reageert: stap zelf in het onderwijs, dan heb je ook veel vakantie. De rest moet je er wel bijnemen… en er is heel veel rest.
  Schud de rest nu maar van je af en geniet, samen met dat schattige poppetje van de foto. Het is je van harte gegund!

  Like

 5. Geniet van je vakantie !!! Leraren worden ondergewaardeerd want het is echt een half 9 tot 3 uur baantje !! Komt zoveel meer bij kijken en zoveel meer tijd ook.. Je hebt al je vakanties verdiend! Enjoy 😘

  Like

 6. De mensen die jou je vakantie niet gunnen zouden zelf eens 5 dagen in de week voor een wriemelende hoop van die vogeltjs van diverse pluimage moeten staan! Ik word al draaierig als ik eraan denk; iedere minuut van het uur waakzaam en attent blijven, niet wegsuffen zoals kantoormensen achter hun buro, en niet gezellig kwaaltjes doornemen bij het koffie apparaat.

  Like

 7. Enn ik voel me zo begrepen πŸ™‚ ach… Ze hebben geen idee en laten we eerlijk zijn: kunnen we ze ook niet kwalijk nemen. Al die shizzles eromheen dat bedenk je niet tenslotte ! Geniet nog ff vd laatste holidays!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s