Yummy sunday: Crack Bread

Dit broodje brengt instant gezelligheid als het op tafel verschijnt. Met zijn allen lekker plukken aan een overheerlijk crack bread. 
Met de smaak kan je alle kanten op. Dit broodje is een echte klassieker voor “nix in de fridge”. Bijna iedereen heeft wel afbakbroodjes op voorraad en verder gebruik je gewoon wat je nog in de (koel)kast hebt.
Ideaal dus als je onverwachtse gasten krijgt, gewoon bij een soepje of voor bij de borrel! 

Voor het crack bread wat op de foto staat gebruikte ik de volgende ingrediënten.

Ingrediënten:

– rond Turks afbakbrood

tomatenspread van zonnatura 

– buffelmozzerella 

– een handje vol verse basilicum blaadjes

Werkwijze:

– verwarm de oven voor op 220 graden

– snij het brood horizontaal en verticaal voorzichtig tot ongeveer 2/3 in zodat er vierkantjes ontstaan 

– smeer tussen de snijvlakken van de vierkantjes de zonnatura tomatenspread

– snijd de mozzarella in stukjes en prop dit tussen de vierkantjes

– doe hetzelfde met de basilicum

– bak het broodje af volgens de verpakking

Wil je nog meer inspiratie voor verschillende toppings? Bezoek dan ons pinterest bord Crack Bread. Ik pinde bijvoorbeeld een recept voor een wentelteefjes plukbrood waar ik heeel nieuwsgierig naar ben! 

Yummy,

MR 

Advertentie

8 gedachtes over “Yummy sunday: Crack Bread

      • yep 😉 Zo gaat het echt, soms denk ik weleens, wat heb ik eigenlijk standaard in huis? Nou alleen kruiden en olie denk ik dan, hahahaha ik ben nu ook mijn vriezer aan het leeg eten, maar het is echt zo, ik koop weleens eieren omdat ik er trek in heb, nodig heb, maar standaard, negen van 10 keer gooi ik echt maanden later alsnog wel een eitje of 2 a 3 weg… nu wil ik ze nog weleens aan Picasso presenteren maar die trekt er dan ook zijn neus voor op, hahaha

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s