What would you change?

Ik krijg een via Facebook een *filmpje onder ogen. Het filmpje raakt me, en komt op precies het goede moment voorbij. Deze week ben ik niet blij met mijn lijf. Ik zit niet lekker in mijn vel en ben enorm kritisch. Ik zou 100 dingen op kunnen noemen die zou willen veranderen.

Ik ben vergeten dat ik een sterk lijf heb. Ik ben vergeten dat ik mooie blauwe ogen heb. Ik ben vergeten dat ik mooi blond haar heb. Ik ben vergeten dat ik een gezond lijf heb. Ik ben vergeten dat ik trots mag zijn op mijn lijf. 

Geïnspireerd door het filmpje zou ik nu anders kiezen als ik iets mag veranderen. Nu zou ik kiezen voor superkrachten, zodat ik een superheld kan zijn! 

ER
https://m.youtube.com/watch?v=f0tEcxLDDd4

Advertenties

3 gedachtes over “What would you change?

  1. Mooi! Soms is het goed om eens stil te staan bij de blik van kinderen op de wereld! We kunnen er nog veel van leren! Een superheld moet het voor mij niet zien maar kunnen vliegen lijkt mij fantastisch! (en mss ook zo snel kunnen lezen als superman 🙂 )

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s