Quote van friday: Oogsttijd

Een beetje onwennig was het wel, een maandje niet bloggen. Maar zoals het gaat als je ergens afstand van neemt, of in een andere omgeving verkeert komen de inspiratiestromen vanzelf weer op gang en hebben we af en toe stiekem een blog vooruit geschreven. Dat was echter niet het enige, er is meer!

Stilgezeten hebben we namelijk allerminst. Al vanaf de vroege lente zijn de eerste zaadjes geplant om te onderzoeken of het mogelijk zou zijn om onze droom te verwezenlijken.

De zomerperiode hebben we volop gebruikt om hier daadwerkelijk gevolg aan te geven en is dit tot bloei gekomen.

Jullie hebben de afgelopen jaren ons bewustwordingsproces kunnen volgen voor wat betreft het weigeren van onnodige rommel in huis, het verminderen van plastic of zwerfafval, het hergebruiken van goederen en verpakkingen, het recyclen van allerhande materialen, het verkopen of weggeven van overbodige spullen, het uitzaaien van zaadjes en het composteren van alles wat mogelijk; is in ons dagelijks leven. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.
Vandaag begint de meteorologische herfst: tijd om te oogsten.

Onze wens gaat bijna in vervulling. Op 24 September staan wij met een pop-up kraam op de Jaarmarkt in Leeuwarden en presenteren wij vol trots onze eigen webwinkel; mefrouw’s eco-shop!
Hiervoor hebben wij een breed assortiment met duurzame, ecologische producten in mefrouw’s huisstijl uitgezocht.

Ons kennende blijft het daar niet bij want wij zijn ook te vinden op andere markten, braderieën, fancy fairs en beurzen. Last but not least organiseren wij eco-party’s at home; waarbij we de werking, herkomst en het gebruik van onze duurzame producten van harte zullen toelichten.

” De herfst zal schitterend zijn. ”

-Jan Siebelink-

We keep you posted!

Liefs mefrouw

Advertentie

16 gedachtes over “Quote van friday: Oogsttijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s