Happy

Happy 
  

M’n eerste aanblik zorgt voor een big smile op mijn gezicht. Ik ben blij dat je er bent. Het uitzicht is zoals altijd; mooi. De geur neem ik in me op en herken ik uit duizenden. Ik heb je gemist. Het is te lang geleden. En toch…. Onze eerste aanraking is teleurstellend, koud zelfs. Ik aarzel…. Moet ik de volgende stap wel nemen? Ik zet door. 

Het is even koud, maar daarna heerlijk! Ik geniet van de golven om mij heen. De eerste duik van dit jaar is een feit! Ik geniet van het schaterlachen van Olivia wanneer ze echt kennis met je maakt. Je verwelkomt haar met open armen. Ik moedig mijn lief ook aan: “Het is koud, maar als je door bent is het heerlijk!” 

Alle drie zijn we door geweest! De zee! Heerlijk! 

ER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s