Lifehack: Het strikken van je veters; wat je nog niet wist

Voor een ieder die het nog niet weet!  

Dit nieuwe inzicht zal mij persoonlijk veel tijd besparen en dan met name in mijn baan als leerkracht.  Deze kennis wil ik jullie niet ontnemen en ik zie het als mijn persoonlijke plicht om deze kennis te delen, zodat we allemaal hier ons voordeel mee kunnen doen. Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn! 
Ik zal uiteraard mijn uiterste best doen, om deze vaardigheid mijn kleuters aan te leren. Zij kunnen het dan weer aan hun ouders leren, hun vriendjes, opa’s’, broertjes, tantes, en zo zal deze sublieme manier van het strikken van de veters zich als een olievlek verspreiden over de hele wereld. Mission accomplished! 

Wil je nog meer van deze nieuwe inzichten volg dan ons bord life hacks op pinterest! 

ER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s