De andere man in mijn leven…

  
Ik word wakker en je duikt gelijk op in m’n gedachten. Vandaag staat er weer een date met jou op de planning. Ik tref mijn voorbereidingen onder de douche. Ik manoeuvreer mezelf in de meest onmogelijke yogaposities, zodat onder andere m’n benen netjes geschoren zijn. Ik weet nu welke wegen je bekwame handen zullen bewandelen, dus ik weet dat ik goed voorbereid zal moeten zijn. Van de douche stoom ik door naar m’n kledingkast. Ik denk na over welk setje ik aantrek. Ik wil geen slettenbak uitstraling, maar ik wil ook geen Bridget Jones ondergoed. Ik vind een setje dat perfect lijkt voor de gelegenheid. Ik weet dat het  niet draait om de lingerie die ik aan heb, maar ik wil toch goed voor de dag komen. 

Ik kan me onze eerste date nog goed voor de geest halen. Ik was naïef. Ik had niet nagedacht over mijn lingerie. Ik was me er niet van bewust dat we gelijk op onze eerste afspraak al zover zouden gaan. Bij eerdere mannen verliep de eerste keer geheel anders. Mijn naïviteit heeft gezorgd voor een gênante ervaring. Ik vraag me af of het voor jou ook awkward was, of het alleen in mijn beleving zo was. Ik probeer het te relativeren en te bedenken dat het helemaal niet erg was dat ik daar voor je stond in m’n string en je uitzicht gaf op m’n billen. Gênant….. Maar goed, ik ben me bewust van het feit dat ik niet de eerste vrouw ben die je treft in deze hoedanigheid. 

Inmiddels kennen we elkaar wat langer. Ik ben blij dat je in m’n leven bent. Jij doet dingen met me, waarvan ik niet wist dat het mogelijk was. Je kan er met een simpele aanraking voor zorgen dat mijn lijf tintelt. Je weet precies hoe je me moet beroeren om mij verlichting te geven.

Lieve fysio, ik kijk uit naar onze afspraak. 

ER

9 gedachtes over “De andere man in mijn leven…

  1. Superleuk en verrassend geschreven. Had al een vermoeden dat het geen buitenman zou zijn, maar je wist me toch nog te verrassen. Bij mij en de (vrouwelijke) fysio was hetzelfde: in 1 x een stuk minder kleren aan dan ik gedacht had 😅

    Like

  2. Leuke blog en ook zo leuk dat een mens meteen bij de eerste zinnen er zelf iets bij gaat verzinnen, of is dat alleen mijn afwijking …….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s