Music for the soul: partytime

Mijn moeder kon mij af en toe wel achter het behang plakken, als ik weer één van mijn thunderdome cassettebandjes aan het afspelen was op standje voluit en de lampen beneden aan het meedansen waren. Weet niet of dat door de muziek kwam of omdat ik aan het hakken was op mijn kamertje.

DJ Paul Elstak is 14 januari 50 jaar geworden. Is een feestje waard, dacht ik zo. Hij is een van de dj’s waar ik mee ben opgegroeid. En waar mede mijn liefde is ontstaan voor hardcore, hardstyle en uiteraard happy hardcore.

Hierbij dus een stukje happy hardcore nostalgie voor de liefhebbers. En…. Hakken maar 😉

Fijne zaterdagavond!

FR

Advertentie

Een gedachte over “Music for the soul: partytime

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s