Feel good met James Corden

  
Carpool Karaoke met o.a. Adele, Stevie Wonder, One Direction en Justin Bieber wie wil dat nou niet? James Corden heeft het geluk aan z’n broek hangen. Hij maakt het mee. Deze veelzijdige man zingt er op los. Ik lig helemaal dubbel om de grapjes die hij maakt en het plezier dat hij beleeft. Deze man is mijn absolute, nieuwe YouTube favoriet. Hoe moe, verdrietig of chagrijnig ik ook ben, na het zien van mijn vriend James ben ik weer op en top vrolijk! Wel heb ik altijd het gevoel van :”kon ik maar zingen”, na het kijken van zijn filmpjes, maar dat moeten mijn lief en Olivia me maar vergeven.

Ik kan drie stemmig zingen: hard, vals en dol enthousiast

Mijn dynamische top drie op willekeurige volgorde:

1. One Direction

2. Stevie Wonder

3. Adèle

ER

Advertenties

4 gedachtes over “Feel good met James Corden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s