Happy Birthday SH

  

  

Lieve Mam,

Vandaag ben je jarig, een jaartje ouder en omdat leeftijd niet uit maakt hebben we voor jou een liedje van Douwe Bob. Maar het is niet alleen een liedje, erna komt een stukje uit de documentaire, whatever forever, met zijn vader Simon. 

Vorig jaar zijn we als drie zussen onze website, mefrouw begonnen. Het moge duidelijk zijn als je ons de vraag zou stellen: 

Van wie heb je dat talent, wie heeft je geïnspireerd en van wie heb je die genen? 

Dan is ons antwoord geen verrassing. Met jouw guestblog, raising mefrouw (of je boekrecensies in, about books and reading) neem je ons mee in het verleden, vind je de algemene deler, de brug naar het heden en laat je ons genieten van jouw talent. De liefde voor het geschreven woord heb je ons al jong bijgebracht en hier zijn we je dankbaar voor! Ook zijn we dankbaar voor het plezier dat we met elkaar hebben om samen  mefrouw te schrijven.

Lieve mam leeftijd maakt niet geniet uit  van Douwe Bob,

van harte gefeliciteerd liefs mefrouw 

Advertentie

7 gedachtes over “Happy Birthday SH

  1. Lieve Siets van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nog heel veel blije en gezonde jaren en ik geniet altijd heel erg van de verhalen van de “meisjes” en jouw guestblogs 😉 blijf vooral lekker doorgaan! 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s