Quote of the Friday: April Fools’ Day 

  

Finn heeft last van groeipijn en wordt er huilend van wakker. Hij kan geen kant op met zijn pijn, ik smeer zijn beentjes in en ik blijf bij hem tot het voorbij gaat en het weer lukt om te gaan slapen. We proberen dan altijd leuke dingen te bedenken zodat de pijn naar de achtergrond verdwijnt. 

Morgen is het 1 April dus tussen de pijn door bedenken we alvast welke grappen we kunnen uithalen. Papa heeft gesp-schoenen, dus tegen hem kunnen we zeggen “je veter zit los”. Juf draagt meestal een broek dus haar kunnen we voor de gek houden met een ” je rits staat open”. Alle geijkte grappen worden uit de kast gehaald en na een tijdje trekt de pijn weg en Finn kan weer verder slapen. 

Als hij ’s morgens wakker wordt is hij het zeker niet vergeten. Een slaperige Papa trapt er in! Ook ik ontkom niet aan een practical joke. Onderweg naar school wordt een nietsvermoedende buurvrouw nog even in het ootje genomen en de hele school is gehuld in toiletpapier. April Fools’ Day is een feit. Zelfs die arme juf doet nog vrolijk mee. 

Eigenlijk moet ik Finn ook nog even voor lapje houden bedenk ik maar ja, hoe? 

Als ik de paasversiering opruim kom ik nog een verdwaald chocolade-eitje tegen. Yes, perfect voor mijn 1 april grap! Voorzichtig peuter ik het papiertje los en ik neem een druif en wikkel deze in het gekleurde folietje. Ik leg het als paasei vermomde druifje achteloos op het aanrecht.

Als Finn uit school komt valt zijn oog direct op het nep paaseitje. Nou vooruit, een “smokkeldag” zeg ik en hij maakt verheugd het eitje open. 

“OHHOH MAM!!! Dit is de beste grap OOIT”

Gelukkig mijn zoon heeft humor! Ik ben de beroerdste niet en hij mag nu het echte eitje opeten.

” Van lachen word je mooi! ”

-Oma Rouw-

LLL,

MR

Ps Kan je niet genoeg krijgen van al die grappen? De Linda heeft de beste van 1 april 2016 op een rijtje gezet. Trouwens ik zeg nummer 6 Why not?

Advertentie

Een gedachte over “Quote of the Friday: April Fools’ Day 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s