Vink

  
Bepaalde dingen in je leven wil je gedaan hebben. Sommige mensen noemen dit doelen, wensen, of dromen. Er wordt een plan gemaakt, of mensen stellen een bucketlist op. Soms blijft het bij dromen. Het komt ook weleens voor dat er een plan wordt gemaakt en dat een doel niet behaald wordt, maar soms worden dromen werkelijkheid en worden doelen behaald.

Ik droom veel en mijn hoofd zit altijd vol met plannen. In gedachten heb ik een bucketlist en vele aspecten van mijn lijst heb ik figuurlijk al kunnen afstrepen. De vijf kilometer lopen, laat staan binnen de dertig minuten, leek ooit bijna onmogelijk. Toch kwam deze op mijn lijst. En dit doel is ruimschoots behaald. Een bezoek aan Barcelona stond hoog op mijn bucketlist en deze droom heb ik waar kunnen maken. Mudmasters, leren koken en bakken, een bezoek aan Noorwegen, een duikbrevet, mijn rijbewijs; check. Mijn lijst wordt, ondanks het strepen, steeds langer. Lang leve de dromer in mij. Een keer backpacken, yoga in Bali, piano leren spelen deze doelen en dromen staan er allemaal nog op. Mijn lijst is oneindig lang en dit is een van de weinige lijstjes waarbij ik dat kan waarderen. 

“Dream big and enjoy the little things”
-Unknown

Een keer wakker worden op het strand en uitzicht op zee? Deze kan ik sinds afgelopen weekend afvinken. Er is weer een droom werkelijkheid geworden. 

ER

Advertentie

5 gedachtes over “Vink

  1. Mooi! Zo las ik vanmorgen een blog van iemand over iets, wat ik ook graag nog eens zou doen; in zo’n groot trampoline-park gaan rondspringen ๐Ÿ™‚
    En de lijst groeit en groeit, haha

    Geliked door 2 people

  2. Ja, ik noem het ook wel The Magic, blijven dromen, opschrijven, afstrepen en gewoon weer nieuwe dromen toevoegen ๐Ÿ˜‰ Altijd fijn als je weer iets af kunt strepen, tijd dat ik weer eens een lijstje ga maken, het zit ook wel in mijn hoofd, maar men zegt dat het beter werkt als je het werkelijk opschrijft. Ik noem dit dan weer ‘magie’ ๐Ÿ˜‰

    X

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s