Music for de soul: Janis Joplin

Janis! Sweet memories!!

Als vroeger in de plaatselijke discotheek de eerste noten klonken van Mercedes Benz hoefde mijn vriendinnen en ik elkaar maar aan te kijken, ons vervolgens naar de dansvloer te spoeden om daar onze longen uit ons lijf te schreeuwen. Wat wij duidelijk niet hadden had Janis wel, een gouden strot! 

Een tijdje geleden draaide er een documentaire van Janis in de bioscopen. Gisteren werd deze uitgezonden door de NPO. Mocht je nou vanavond niet op de dansvloer staan dan is deze documentaire een absolute aanrader!

Fijne avond,

Liefs mefrouw

Advertentie

5 gedachtes over “Music for de soul: Janis Joplin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s