Music for the soul: een favoriet

De zon straalt, het is lekker weer. Ik zit in de auto en de muziek staat aan. Ik zing mee met de muziek, maar ik ben niet alleen. Ik kijk in de achteruitkijkspiegel en Olivia swingt mee in haar autostoeltje. Het lied is afgelopen en samen wachten we af welk nummer de volgende is. Olivia hoort de eerste klanken en danst gelijk verder. Ik ben iets afwachtender en probeer te ontcijferen welk nummer het is. Olivia klapt in haar handen: ” Leuk liedje mama”. Ze heeft gelijk wat maakt het ook uit welk nummer het is. Het licht springt op groen en ik trap het gas weer in; op naar de kinderboerderij, terwijl uit de speakers, blijkbaar, een van Olivia’s favorieten klinkt. 

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Music for the soul: een favoriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s