Our memories

Ik zoek de juiste woorden. Woorden die passen bij dit lied. Woorden die de herinnering kunnen beschrijven die hoort bij dit nummer. Ondanks dat de herinnering niet de mijne is, zie ik het levendig voor me. Ik zie het stiekem georganiseerde feestje. Ik zie mijn oom als jonge jongen staan te midden van de kamer en dansen met m’n moeder, z’n schoonzus. Ik zie m’n grote, stoere oom, enthousiast, grijpen naar de staande schemerlamp en ermee swingen door de woonkamer. Vervolgens zie ik hoe de lampenkap dwars door de woonkamer vliegt. Terwijl mijn moeder deze herinnering met mij deelt zie ik hoe ze het opnieuw beleeft en ik zie het plezier in haar ogen.

“And now you’ll be there; in my memories as a memory.
I’ll relive each and every one of them over and over again to keep
you alive in the memories, the ones you gave me”.
ER

ER

Advertentie

2 gedachtes over “Our memories

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s