Binnenkijken: Verse munt

De mensen die dichtbij mij staan, weten dat ik een rommelkont ben. Daar waar ik graag Beyoncé billen wil en ik dus veel squats doe, wil ik graag een beetje minder rommelkont. De mensen die über close zijn met mij weten dat ik ook heuse opruimwoedes heb. Nou ja…..opruimwoedes…… Ik ben meer het type tornado en maai alles aan de kant wat niet netjes is. 

Tevens ben ik druk aan het ontspullen. Ik ben er voornamelijk druk mee in m’n hoofd. Ik bedenk dat ik het wil, ik verdiep me hierin en ik bedenk dan wat voor mij gaat werken. Maar eerst moet ik dan nog wel even langs de Ikea, zodat ik al mijn overgebleven spullen goed kan organiseren. 

Vandaar dat ik een mooi roltafeltje heb gekocht voor in mijn keuken. Dat nieuwe bloempotje was overigens ook echt nodig, want daar kon dan mooi mijn nieuwe verse muntplantje in. Het verse muntplantje was ook echt nodig, want ik wil graag thuis, in al mijn zenheid, kunnen genieten van een heerlijk kopje verse muntthee. Met honing natuurlijk. 

ER

Advertentie

7 gedachtes over “Binnenkijken: Verse munt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s