Quote of the Friday: Amy Sedaris

“Don’t answer the door in a wedding dress and veil, he might not think you’re joking”

-Amy Sedaris-

Sinds tijden is t vanavond weer eens zover… Ik heb een date! Elke keer ben ik even zenuwachtig, ondertussen heb ik al aardig wat eerste dates gehad in mijn single bestaan, dus waarom ik nog steeds zenuwachtig ervan wordt? Geen idee. Zal wel gezonde spanning zijn, of zoiets, dus eerst maar een paar wijntjes.

In Amerika is het een heel normaal iets daten. Maar dat zijn dan ook echte dates, je wordt van huis opgehaald, je gaat uiteten of iets drinken en je wordt weer thuis gebracht en dit wordt een aantal keer herhaald totdat je erachter bent of t een match is of niet. Ik spreek liever in de stad af, ben je ook niet afhankelijk, is t niks? Ben ik zo weg…

De jongeman van vanavond heb ik laatst in de kroeg ontmoet, hele avond aan de bar zitten kletsen, lachen en een aantal shotjes gedronken. Hopen dat hij vanavond nog zo leuk is, anders wordt t een duur avondje.

To be continued!

Goed weekend

FR

Advertentie

6 gedachtes over “Quote of the Friday: Amy Sedaris

    • Je bent de eerste die de vraag stelt. Mirelle, Foka en Eveline is op leeftijd. Hadden we natuurlijk wel over nagedacht om dit anders te positioneren maar we hebben het gewoon zo gelaten. Leuke vraag!! Bedankt liefs mefrouw

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s