Even binnenkijken: keukenrek

Ik houd van oude spullen! Het liefst met een nostalgisch verhaal en anders fantaseer ik welk romantisch verhaal het zou kunnen hebben, bijvoorbeeld bij de oude scheepskoffers die boven op zolder staan, wie weet in welke verre oorden deze allemaal zijn geweest? 

Ik vind het leuk om spullen een tweede leven te geven, om voorwerpen voor een ander doeleinde te gebruiken dan ze oorspronkelijk voor gemaakt zijn. Dit zat er al jong in. Zo kreeg ik van mijn moeder, een oud winkelrek die in de sportshop op Vlieland werd gebruikt. Ik woonde toen nog thuis en ik bond al mijn knuffels er op vast, zodat ik die kon showen. Toen ik op mezelf ging wonen ging het rek natuurlijk mee want het had een legio aan mogelijkheden waarvoor het kon dienen. 

Ik bedacht dat ik het kon gaan gebruiken als keukenrek. Ik kocht een paar echte vleeshaken met van die scherpe punten en al het keukengerei moest voorzien zijn van een oogje om het op te hangen. Elke verhuizing ging mijn rek, compleet met vleeshaken en keukengerei, mee en nog steeds heeft hij een plekje in mijn keuken. 

Ik vind het naast leuk staan ook super functioneel, het is een stuk overzichtelijker dan in een laatje bovendien houd het de laatjes ook een stuk netter. Twee vliegen in één klap! 

MR

Advertentie

5 gedachtes over “Even binnenkijken: keukenrek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s