The A-Team


Zeven meiden, zeven verjaardagen, zeven cadeaus en dat elk jaar weer. Super leuk natuurlijk; je krijgt een vet mooi cadeau. 

“Kunnen we niet, in plaats van cadeautjes, elke maand een bedrag sparen en dan uiteindelijk van dat geld een weekend weg met z’n allen?”, oppert een van de dames. Na wat heen en weer geharrewar, komen we tot een constructie waarbij een ieder zich prettig voelt. In dit geval bestond het geharrewar uit: welk bedrag gaan we dan sparen per maand, wanneer, stel je voor dat er iemand op stage is, of zwanger en doen we dan echt helemaal geen cadeautjes meer? “We zorgen ervoor dat we een moment kiezen dat iedereen kan en ook zwanger zou je kunnen reizen”. “Oke, een klein cadeautje dan”. Alles in kannen en kruiken en een goed idee is omgetoverd tot een waterdicht plan!

Drie jaar staan zeven meiden dan toch echt in Lissabon! We staan te dansen op de dansvloer, biertjes, wijntjes en Tequila. Ik kijk naar alle meiden en voel me blij! Wat Een gaaf moment. Wat een variatie aan meiden! Wat een bijzondere bestemming. 

“I love it when a plan comes together”.

-Hannibal Smith, The A-Team

ER

Advertentie

2 gedachtes over “The A-Team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s