Music for the soul: verrassing 


Het is mijn verjaardag. Vandaag vier ik het op een speciale manier. Ik vier het samen met mijn vriendinnen en met jou. Het voelt heel bijzonder. Ik heb zelfs een klein beetje kriebels in m’n buik. Ik maak me mooi. Ik verander, denk ik, wel 79 keer van outfit. Ik vind iets waar ik me goed in voel. 

Daar sta je dan je valt op in de menigte; je ogen, je moves, die lach. We dansen erop los; mijn vriendinnen en ik, maar jij ook. Ik heb het er warm van. Mijn gevoel wordt bevestigd en vanavond raak ik dan toch echt verliefd. Mijn vriendinnen en ik hebben lol, maar jij ook. Mijn vriendinnen keuren je goed. Ze vinden het zo bijzonder dat je erbij bent op mijn verjaardag. Wie had dat nu ooit verwacht.
We zijn inmiddels vele jaren verder. Je bent nog steeds in mijn leven. Mijn vriendinnen vinden je nog steeds leuk en ik ook. Je weet me elke keer weer te verrassen. Net zoals gisteren met het spectaculaire album Seeds! Ik ben zo blij met dit nieuwe album. Je bent een van mijn muzikale helden. De tekst op de hoes van het album bezorgde mij kippenvel. Ik weet niet of ik het vanaf hier kan bepalen, maar je bent een mooi mens. Jouw stem bijzonder, dynamisch, en steengoed.

Seeds!

Het concert, op mijn verjaardag, in theater Romein is een herinnering waarbij ik erop los heb gedanst samen met mijn vriendinnen. 

Vandaag heb ik met mijn meisje van twee, de hele dag gedanst op de nummers van jouw nieuwe album. Olivia is jouw nieuwe, grootste en wellicht jongste fan.

ER

Advertentie

5 gedachtes over “Music for the soul: verrassing 

  1. Super lief en leuk al die felicitaties, maar ik heb volgens mij niet helemaal goed geschreven; ik was niet jarig. Desalniettemin zijn de felicitaties leuk en voel ik me een beetje jarig😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s