One week of yoga 


Het is zondagavond en ik zit op de bank, m’n hart zit in m’n keel en de zenuwen zitten in m’n lijf. Ik heb geen klotsoksels zoals ik dat zou hebben als ik een blind audition zou doen bij The Voice en omdat ik dan zou willen dat Waylon gewoon draait, maar toch lichtelijke zenuwen zijn er wel. 

“You don’t have to control your thoughts. You have to stop letting them control you”.

-Dan Millman

Morgen is het zover. vanaf morgen heb ik een hele week vol yoga. Een week waarin ik mezelf mag onderdompelen in yoga, waarin ik mag leren. Ik mag leren van inspirerende mensen en ondanks dat ik er veel zin heb, vind ik het spannend. Waarom? Ja, dat vraag ik me ook af. Maar in plaats van er in te blijven hangen probeer ik te onderzoeken wat ik voel.

Ik voel m’n hart in m’n keel. De zenuwen in m’n buik. Ik concentreer me op m’n ademhaling. Gelukkig voor mij zit er geen snot in de weg en kan ik rustig ademhalen door m’n neus. Ik adem; in en uit. Ik merk dat m’n zenuwen er gewoon mogen zijn en ik glimlach. 

Ik heb zin in morgen! 

Namasté.

ER

Advertentie

16 gedachtes over “One week of yoga 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s